AnnonceLuk annonce
Danmarks største cykelløb gennem kommunen på lørdag

18-08-2019

4. etape af PostNord Danmark Rundt kører igennem Kalundborg Kommune.

Af Jens Nielsen

Når den 29. udgave af PostNord Danmark Rundt køres 21.-25. august 2019, bliver det med start i Silkeborg og mål på Frederiksberg Allé. 727 kilometer venter rytterne fordelt på fem etaper. En stor del af den 4. etape kører gennem Kalundborg Kommune på lørdag.

Det store cykelløb PostNord Danmark Rundt kommer gennem Kalundborg Kommune nu på lørdag d. 24. august.

Det store cykelløb er hele 727 kilometer langt, fordelt på fem etaper.

Især 4. etape er spændende set med Kalundborg øjne, en stor del af etapen kører nemlig igennem Kalundborg Kommune.

Cykelløbet kører ind i Kalundborg Kommune i Drøsselbjerg kl. 14.06, først reklamekaravanen, og en halv time efter selve cykelrytterne.

I Mullerup drejes til venstre og rytterne kører videre gennem Dalby inden kursen sættes mod Gørlev. Her kommer feltet ind via rundkørslen på rute 22, gennem Algade og til venstre ad Østerled.

Reklamekaravanen rammer Gørlev kl. 14.29.

De mange cykelryttere fortsætter rundt om Tissø, videre mod Buerup og til Bromølle, hvor der svinges til venstre på rute 225 et kort stykke inden turen kører mod Bjergsted, videre til Bregninge, Eskebjerg, Eskebjerg Lyng, Havnsø og feltet slipper så Kalundborg Kommune igen ved Starreklinte, og der er kl. så blevet 15.30. Der er mål på 4. etape i Asnæs Indelukke.

Hele 4. etape er 175 km. lang, heraf køres de 60 km. i Kalundborg Kommune.

Løbsledelsen for PostNord Danmark Rundt opfordrer til, at hunde holdes i kort snor og små børn i hånden, når både reklamekaravanen, feltet og holdbilerne suser forbi. Det gælder især de steder på ruten, hvor der ikke er afspærring. Vær opmærksom på, at reklamekortegen af sikkerhedsmæssige årsager kun kaster gaver ud til publikum i højre side af kørselsretningen.

20 hold stiller til start i PostNord Danmark Rundt, fordelt på 3 World Tour-hold, 10 prokontinental hold, 6 kontinentalhold og 1 dansk landshold, 

Kalundborg var i 2017 mål by for den første etape i den store cykelløb, og nu vender de mange cykelryttere altså tilbage til Kalundborg Kommune på lørdag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0