AnnonceLuk annonce
Danmarks modigste er måske fra Kalundborg

01-03-2017

Katrine Bjørn Husted, Kalundborg er med i nyt TV3 program. Foto: TV3

Af Jens Nielsen

I Danmarks modigste udfordrer 16 helt almindelige danskere deres værste frygt i jagten på titlen og en halv million kroner. To af deltagerne er fra Kalundborg.

Danmarks modigste er et helt nyt, grænseoverskridende og udfordrende program på TV3, hvor den ene vildt spektakulære og imponerende konkurrence afløser den næste.

Deltagerne skal bekæmpe sig selv, hinanden, højder, ild, vand, fart og meget, meget mere i en række hæsblæsende programmer med suveræne Jakob Kjeldbjerg i spidsen.

To af de 16 deltagere er fra Kalundborg, nemlig Sine Püschl, og Katrine Bjørn Husted.

Hver uge er der holdkamp, som altid indeholder en basal frygt. Vinderholdet er sikret overlevelse i konkurrencen, mens taberholdets skæbne bliver afgjort i ceremonien.

Her stemmer de alle om hvem fra taberholdet, der skal i duel. Den valgte person vælger herefter sin egen modstander. Herfra er det mand mod mand. Taberen af duellen ryger direkte ud, mens vinderen får en unik fordel i hemmelighedernes kammer, der gemmer på viden om de øvrige deltageres værste frygt.

Hvem tør se sin værste frygt i øjnene – og besejre den?, Hvem kan manøvrere taktisk? Hvem er klogest? Hvem er stærkest?, Hvem er Danmarks modigste?

Programmet har premiere d. 13 marts kl. 20 på TV3.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0