AnnonceLuk annonce
Danmarks Ib og hans Else

11-03-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag fejrer Else og Ib Heding Nielsen diamantbryllup på plejecentret Nyvangsparken, hvor de begge bor. 

Ib og Else Heding Nielsen blev gift den 11. marts 1961, og har altså været gift i 60 år i dag. De bor sammen på plejecentret Nyvangsparken i Kalundborg, hvor de i dag bliver fejret med en masse hilsner fra nær og fjern, blomster fra Kalundborg Kommune, brev fra H.M. Dronning Magrethe den 2. og ikke mindst besøg af den nærmeste familie.

Else er født og opvokset på Samsø. I hendes unge år kom hun til Kalundborg, hvor hun arbejde som servitrice. Sammen med Ib fik hun to børn. Else var hjemmegående og passede børnene, men da de blev store, fik Else job i Kalundborg Hallerne som rengøringsdame, hvor hun arbejdede, indtil hun gik på pension.

Ib er født i Holbæk, og flyttede til Kalundborg med sin mor og søskende, hvor han voksede op. Han arbejdede som ung på havnen, og brugte sin fritid som barn og ung med at spille Hockey på Gisseløre og turneringer i København, Odense, Sorø, Tyskland og Sverige. Efter hockeytiden fik Ib kælenavnet "Danmarks Ib", hvilket mange mennesker i byen stadig kender ham som. Efter sin soldatertid, arbejdede han hos KTAS frem til sin pension.

Ib og Else har altid brugt deres fritid i deres kolonihave, hvor urte- og blomsterhaven har været deres frirum, tæt på børn, svigerbørn og børnebørn i Kalundborg. På Nyvangsparken, hvor de nu bor, nyder de derfro også den store lukkede have med de mange smukke blomster.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0