AnnonceLuk annonce
Danmarks Bedste Burger er måske fra Kalundborg

04-06-2020

Flemming Bindesbøl er glad for at Café Hangover er med i konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Burger. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Café Hangover i Elmegade deltager i konkurrencen ’Danmarks Bedste Burger 2020. Det er en kunde som har foreslået den lokale burger restaurant.

Kunderne har foreslået en masse burger-pushere landet over, og nu har hjemmesiden ’Danmarks Bedste’ udvalgt 56 af disse som forslag til dommerne af Danmarks Bedste Burger. Blandt de 56 som er sluppet gennem nåleøjet, er Café Hangover i Elmegade i Kalundborg.

”Det er en af vores kunder som har nomineret os, og det er vi selvfølgelig rigtigt glade for, han har foreslået om vores burger nr. 6, Firehouse, som bliver serveret med ild på toppen,” fortæller Flemming Bindesbøl fra Café Hangover.

Firehouse består af en saftig hakkebøf, cheddarost, sprød salat, tomat, pickles, hashbrown, jalapenos og hotsauce, og når den bliver serveret, så er der ild i burgerbollen.

I konkurrencen skal tre forskellige dommere ud at smage burgerne. På Sjælland bliver det Jorge Ramirez, engageret kok, der med sit ophav i det latinamerikanske køkken, altid er god for salsa og chili.

Når dommerne har været rundt og smage de mange udvalgte burgere, så beslutter de hvem der skal nomineres til publikums afstemning. Vinderen kåres på Copenhagen Burger & Beer Festival.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0