AnnonceLuk annonce
Dagli´Brugsen venter 300 til grillfest

22-08-2016

Kirsten Halskov Andersen er klar til at servere grillmad for kunderne på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Dagli’Brugsen Raklev inviterer deres kunder til grillfest nu på fredag og opbakningen plejer at være stor til arrangementet.

Vejrudsigten lover næsten 30 grader på fredag, det perfekte udgangspunkt for en god grillfest, og det er lige netop grillfest som uddeler i Dagli’Brugsen Raklev, Kirsten Halskov Andersen, inviterer kunderne på, nu den kommende fredag i tidsrummet mellem kl. 16 og 20.

Det er 6. år i træk at det store telt sættes op på parkeringspladsen ved Dagli’Brugsen for at de mange gæster kan sidde ned og nyde den lækre grillmad, der i år består af tyndstegsfilet, pølser, kartoffelsalat samt øl, vand og vin, det hele serveres for et yderst beskedent beløb.

”De sidste mange år har vi været omkring 300 til grillfesten, typisk kunder fra lokalområdet som støtter godt op om vores butik”, fortæller Kirsten Halskov Andersen.

Det er kok Jens Andersen der står for at grille det lækre køb, mens butiksrådet hjælper til med alt det praktiske omkring grillfesten.

RGI on’ Tour

Samtidig med grillfesten har RGI valgt at sætte et telt op ved butikken for at afvikle RGI On’ Tour, et sponsor cykelløb hvor en række ryttere skal cykle sponsorkroner ind på en spinningcykel.Så mens der knokles i varmen kan kunderne nyde den gode mad og det kolde øl.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0