AnnonceLuk annonce
DR2: Forladt formue søger ejer

25-07-2019

Filmoptagelser hos Spildopmagerne i Kalundborg, Anders Lund Madsen i midten, sammen med kasserer hos Spildopmagerne, John Stampe og Jesper Engel fra politiet i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En februar aften i år fandt Spildopmagerne i Kalundborg en husholdningsmaskine proppet med pengesedler. Mange sedler. Et seks cifret pengebeløb. Det er nu blevet til en sommerserie i fire dele på DR2, første afsnit sendes i aften.

Hvordan er de ufatteligt mange penge endt i en husholdningsmaskine? Hvem har placeret dem der? Og hvorfor er maskinen sendt til genbrug? Er det en fejl? Et dødsbo? Eller stammer pengene fra en forbrydelse?

Anders Lund Madsen flytter til Kalundborg for at opklare mysteriet og finde den retmæssige ejer af de mange penge.

I en sommerserie i fire afsnit kommer Kalundborg i den grad i fokus, hvor Anders Lund Madsen er rundt flere steder i kommunen for at snakke med personer, som kan bringe ham nærmere ejeren af de mange penge, et sekscifret beløb.

Men uret tikker for hvis politiet ikke har finder den retsmæssige ejer, skal pengene i følge reglerne gå til statskassen. Og så hænger findelønnen til Spildopmagerne i en tynd tråd.

TV-Kalundborg er med i serien, hvor der er lavet optagelser på vores kontor, samt i Ubby, endvidere deltager bl.a. Charlotte Nielsen fra Hotel Ole Lundsgaard.

Vi tør godt løfte sløret for at det rent faktisk lykkedes Anders Lund Madsen at finde ejermanden til det store kontantbeløb, men følg kampen på DR2 i aften, torsdag d. 25. juli kl. 22Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0