AnnonceLuk annonce
DR søger lokale statister til dramaserie

09-01-2020

Skuespiller Bjarne Henriksen har hovedrollen som socialrådgiveren Lars i filmen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Danmarks Radio er i gang med optagelser til en ny stor dramaserie, som udkommer på DR1 til efteråret. På mandag er hele filmholdet i Kalundborg for at lave optagelser, og her mangler DR statister, både børn og voksne.

Går du med en lille skuespillerdrøm i maven, ja så er muligheden der nu på mandag d. 13. januar, hvor DR igen laver optagelser i Kalundborg til efterårets dramaserie ’En familiesag’.  Mange af optagelserne til dramaserien er optaget i Kalundborg, bl.a. på Kystvejen og i Havnegrillen i havneparken.

På mandag er det store filmhold så tilbage i Kalundborg for flere optagelser, og i den forbindelse søges der efter statister. Konkret er der tale om mænd og kvinder alder +60 (evt. ægtepar) og børn i alderen 6-12 år (evt. søskende). Optagelserne foregår udendørs allerede nu på mandag d. 13. januar i tidsrummet ca. fra kl. 08 til 16, med forbehold for ændringer. Er man interesseret i at deltage, er man velkommen til at sende en mail med navn, alder, tlf. nummer og vellignende billede til: hoah@dr.dk

’En familiesag’ stiller skarpt på en familie der splittes af beskyldninger om vold i hjemmet. En 14-årig pige skriver en skoleopgave, der anklager stedfaren for grov vold, og systemet reagerer hårdt med en tvangsanbringelse. Men både pigens forældre og hendes lillebror benægter alt, og socialrådgiveren i sagen placeres i et dilemma. Forældrene tvinges i krig mod systemet, og ikke mindst mod deres egen datter. To parter der kæmper om retten til at give børnene en lykkelig barndom. Men hvem har ret?

’En familiesag’ er skrevet af forfatter Maja Jul Larsen og instrueres af Pernille Fischer Christensen. Skuespiller Bjarne Henriksen har hovedrollen som socialrådgiveren Lars.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0