AnnonceLuk annonce
DR optager dramaserie i Kalundborg

17-06-2019

DR optog til en ny dramaserie på Kystvejen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

DR er i øjeblikket i gang med optagelser til en ny dramaserie. Mandag var et stort hold af skuespillere, kamerafolk og teknikere i Kalundborg, hvor nogle af optagelserne foregår.

DR havde mandag eftermiddag indtaget dele af Kystvejen i Kalundborg til optagelser i forbindelse med en ny dramaserie, der sendes søndag aften på DR1 til efteråret 2020.

Dramaserien er i otte afsnit, hvor en del af optagelserne altså foregår i Kalundborg, uden at Kalundborg egentligt har noget med serien at gøre, her var bare den rigtige location i naturskønne omgivelser.

Ud over biler, buser og varevogne, var også omkring 30 personer med til optagelserne.

Kystvejen var i små perioder afspærret for trafik mens kameraet kørte, bl.a. blev der optaget en scene med to børn som ventede ved busskuret over for Esbernhus.

Til optagelserne indgik også et par lystfiskere og en stor gul bybus.

DR kan ikke på nuværende tidspunkt løfte sløret for hvad den nye dramaserie handler om, men kan afsløre at vi kommer til at se skuespiller Bjarne Henriksen i hovedrollen som socialrådgiver.

DR har i sidste uge også lavet optagelser på Asnæs, mandag gjaldt det optagelser i området omkring Fasanvej og Kystvejen, og på onsdag er det store set up tilbage i Kalundborg for at lave flere optagelser til serien.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0