DM på hjul

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 18. marts er Kalundborg Rulleskøjteklub vært for DM i show og formation på rulleskøjter, og både små og store deltager.

Der vil være 18 shows med mere end 120 rulleskøjteløbere på gulvet, når Kalundborg Ruleskøjteklub, lørdag den 18. marts, afholder DM i show og formation på rulleskøjter i Kalundborg Hallen

Kalundborg Rulleskøjteklub har været igennem en rivende udvikling, og har i dag mellem 60 og 70 medlemmer. Hvad der tidligere var få hold er nu blevet til mange, og der er muligheder for alle uanset niveau og alder.

De voksne kommer også på hjul

Selv de voksne får nu en mulighed for at stå på hjul inden døre, da Kalundborg Rulleskøjteklub har besluttet, at man fra april vil starte et motionshold op, hvor alle kan være med – også voksne. Udgangspunktet bliver dog, at denne gruppe primært har rulleskøjter selv.

”Vi har måtte lave to hold til nybegyndere, da det er så populært. Vi har nu et hold, der hedder Rullingerne, og så har vi Skøjteskolen for de lidt større børn. Derudover har vi selvfølgelig alle de andre hold også, og vi forventer at starte op med motionshold efter generalforsamlingen i begyndelsen af april. Motionsholdet bliver for alle aldre, men dog primært for folk, der selv har rulleskøjter. Men alt i alt, går det rigtig godt i klubben. Vi har mellem 60 og 70 medlemmer,” siger en tilfreds formand for Kalundborg Rulleskøjteklub, Troels Johansen.

Der trænes rulleskøjteløb i både Ulshøjhallen og Kalundborghallen pt. Se mere på klubbens hjemmeside www.klb-rul.dk  for yderligere information om de forskellige hold, tidspunkter mm.

Dagens program til DM lørdag den 18. marts:

  •  9.00-9.10    Indmarch
  •  9.10-11.45  Træning af teknik (figur)
  • 11.45-13.50  Show
  • 13.30-13.50  Præmieoverrækkelse

Dørene åbnes for publikum kl.11.30

Del