AnnonceLuk annonce
DM Rally skal køres i Kalundborg

24-05-2021

Kenneth Madsen fra Ruds Vedby er i sin firhjulstrumke Suzuki Swift blandt de hurtigste i Dansk Super Rally 2021. Foto: Morten Dam/Specialpressen

Af Jens Nielsen

Tredje afdeling af DIF-mesterskabet i rally køres ved Kalundborg Grundlovsdag. Der bliver rallycentrum hos Glad på Slagelsevej i Kalundborg hvor der både vil være start og mål.

Grundlovsdag den 5. juni køres der rally på Vestsjælland med Kalundborg og omegns Motorklub som arrangør.

Det gælder årets tredje runde, Glad Rally Kalundborg, der bliver ramme om endnu et skarpt opgør om point til såvel Dansk Idræts Forbunds rallymesterskab som til Dansk Automobil Sports Unions mesterskaber.

De to første af seks tællende afdelinger af DIF-mesterskabet Dansk Super Rally 2021 er kørt i Nord- og Midtjylland, men nu flytter rallyfeltet til Vestsjælland. 

Der bliver start og mål på Glad Rally Kalundborg hos Peugeot og Citroen forhandler Glad på Slagelsevej i Kalundborg den 5. juni kl. 12.00, og første bil er i mål igen kl. 18.00

Syv rallyprøver og to servicepauser

Rallyet er 225 kilometer langt inklusive 80 kilometer hastighedsprøver, som køres på fire forskellige og afspærrede asfalt- og grusveje. 

Undervejs bliver der to servicepauser hos Glad Trading A/S på Sydhavnsvej i Kalundborg. 

For kørerne bliver det afgørende, hvem der sætter de hurtigste tider på hastighedsprøverne. Tre af disse skal gennemkøres to gange og det hele slutter af med en såkaldt Powerstage, som giver ekstra point til de fem hurtigste hold i de respektive klasser tællende til Dansk Super Rally og DASU-mesterskaberne.

Organisationen bag Glad Rally Kalundborg tæller flere end hundrede officials og hjælpere ved afviklingen af rallyet, som Grundlovsdag kommer til at præge Kalundborg og omegn.

Herredyst på vestsjællandske veje

”Vi har i år det største og flotteste felt i mands minde med omkring 70-80 deltagere i DM 1 og DM2, så vi glæder vi os helt vildt til at byde velkommen til DM 3 med syv spændende og krævende rallyprøver på Vestsjælland. I årets to første rallyer har der tillige været stor interesse blandt tyske og svenske kørere, og vi har allerede fået henvendelser fra flere. Vi ser derfor frem til på Grundlovsdagen at byde velkommen til et flot felt og en utrolig spændende ”herredyst“ på vestsjællandske veje,” siger løbsleder for Glad Rally Kalundborg, Finn Højlund.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0