AnnonceLuk annonce
DM i Kalundborg Hallerne

20-10-2020

Tre vægtløftere fra VK Esbern Snare deltager i DM Junior i vægtløftning lørdag den 24. oktober i Kalundborg. Her Allan Mwiseneza (tv) og Marcus Traper.  

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

VK Esbern Snare afholder, sammen med Dansk Vægtløfter Forbund, DM Junior i vægtløftning lørdag den 24. oktober i Kalundborg Hallerne.

Klubben har tre deltagere med til  DM Junior i vægtløftning, herunder Marcus Traper i vægtklassen op til 81 kg, der i øvrigt er stor favorit til dansk mester i denne klasse. Derudover har klubben Allan Mwiseneza i klassen op til 89 kg. 

”Han rykker op på dagen fra kl. 81, og har en vældig god chance for et Dansk Junior Mesterskab,” fortæller Peter Stig Larsen, der er træner og formand for VK Esbern Snare.

Og endelig har VK Esbern Snare, i klasse 67 kg, 14-årig Alfred Borgkvist med. Han er ny løfter, og stævnet på lørdag er blot hans andet stævne.

20-årige Allan Mwiseneza vandt i øvrigt sølv ved Junior DM i vægtløftning i 2019. Medaljen sikrede han sig med 75-83-90 kg i træk og 90 kg i stød. Allan Mwiseneza og Marcus Traper er ydermere begge i Top 10 over bedste Juniorløftere i Danmark.

Stævnet i Kalundborg Hallerne begynder kl. 11 og slutter ca. kl. 18. Det forventes, at de tre løftere fra den lokale klub skal i gang kl. 16.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0