AnnonceLuk annonce
Billedserie: Kommunemestre fundet

27-02-2017

Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den stod på fodbold i lange baner, da DGI's kommunemesterskaber i Kalundborg blev afviklet i Røsnæshallen i weekenden. Her mødtes 142 fodboldbørn fra 21 hold på kryds og tværs fra Kalundborgs fodboldklubber til fodboldfest.
      
Raklev GI var klar med haller og festivitas i weekenden, da 142 fodboldspillere tjekkede ind til DGI's kommunemesterskaber.
 
"Det er en god måde at samle spillere, hold, forældre og trænere fra Kalundborgs fodboldklubber. Sammen med klubben, som er vært for mesterskabet, har vi sørget for, at der bliver gjort ekstra ud af rammerne, så spillerne får en oplevelse ud over det sædvanlige", siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI.


 
Gode oplevelser fastholder
Kommunemesterskaberne er et ekstra tilbud til fodboldklubberne, hvor der er gjort ekstra meget ud af rammerne. Fx blev alle hold præsenteret til musik, mens der var konfetti til medaljeoverrækkelsen, hvor alle deltagere fik en statuette.
 
"Det er godt at se, at der er så stor opbakning fra klubberne til at give de yngste spillere en fantastisk oplevelse. For selvom det nemt kan komme til at handle om, hvem der vandt eller scorede flest mål, så er det vigtigste, at ungerne har det sjovt, så de får lyst til endnu mere bold", siger Christian Sloth.
Der deltog hold fra Raklev, KGB, Svebølle, Tømmerup, Hvidebæk, Føllenslev og Høng
 
Resultater for kommunemesterskabet:

U8
Nr. 1 Tømmerup
Nr. 2 Svebølle
Nr. 3 Høng

U9
Nr. 1 Raklev U9,1
Nr. 2 Raklev U9.2
Nr. 3 KGB

U10
Nr. 1 Høng
Nr. 2 Raklev U10,1
Nr. 3 Raklev U10,2Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0