AnnonceLuk annonce
DF svigter danskerne.

02-01-2019

Læserbrev: DF svigter danskerne 

Jeg synes det der overordnet politisk kendetegner 2018 er Dansk Folkepartis svigt af danskerne. De har først og fremmest koncentreret sig om, at genere flygtninge og indvandrere. Det har regeringen og socialdemokratiet også gjort. Men DF ligger meget vægt på at de er danske og gør noget for danskerne. Så er det underligt, at de ikke gør det. Vi har ca. 11.000 unge lærlinge som ikke har praktikplads, stort set alle disse unge er danske. Men DF har ikke gjort noget for, at disse unge kunne komme videre med deres uddannelse. Særligt i disse tider, hvor vi mangler håndværkere er det vigtigt at gøre noget. Arbejderbevægelsens Erhvervsråd og Teknologisk Institut har meldt ud, at vi kommer til at mangle 30.000 faglærte i 2020. 

DF har angrebet og sørget for omfattende besparelser af Danmarks Radio. Til fordel for udenlandske streaming tjenester. Danmarks Radio sørger for, at vi kan få troværdige nyheder til en prise der kan betales. Men nu har udviklingen rykket til fordel for udlandet.

DF har ikke gjort noget mod den sociale dumping der er på landets arbejdspladser. Billig arbejdskraft strømmer til Danmark og det er stort set kun fagbevægelsen der afgørende bekæmper den sociale dumping. 8 mio. mennesker i Tyskland er working poor, de har arbejde, men lever under fattigdomsgrænsen. Besparelserne mod Arbejdstilsynet, gennemført af regeringen og DF svækker arbejdet mod den sociale dumping, som presser firmaer og ansatte i forhold til økonomi og arbejdsmiljø.

Niels Erik Danielsen
Kommunalbestyrelsesmedlem Enhedslisten, Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0