DF-Kalundborg klar med kandidaterne til kommunalvalget

Dansk Folkeparti har kandidaterne klar til kommunalvalget 2017. Fra venstre, Peer Justesen, Anne Marie Hansen, Peter Jacobsen, Martin Schwartzbach, Gert Larsen, Ulla Bjerre, Jan Wisler, siddende, Jeanette Jensen. Privatfoto

Foto: Jens Nielsen

Dansk Folkeparti Kalundborg er klar med kandidaterne til efterårets kommunalvalg 2017, generalforsamling og opstillingsmøde er netop overstået.

Omkring 50 medlemmer af Dansk Folkeparti Kalundborg var mødt op i Ubby Forsamlingshus for at afholde den årlige generalforsamling, samt opstillingsmøde for det kommende kommunevalg til november.

Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen, var med til mødet og blev valgt som dirigent for såvel generalforsamling som opstillingsmøde.

Foreløbigt otte kandidater

Listen med kandidaterne til kommunalvalget 2017 blev præsenteret af dirigenten, Søren Espersen. Der blev i første omgang opstillet otte kandidater på listen, som hver fik godt fem min. til at præsenterer sig i. Efter præsentationen af alle otte kandidater blev der holdt valg om rækkefølgen på listen.

Listen ser indtil videre således ud:

1.        Peter Jacobsen.

2.        Anne Marie Hansen.

3.        Peer Justesen.

4.        Gert Larsen.

5.        Martin Schwartzbach.

6.        Jeanette Jensen.

7.        Jan Wisler.

8.        Ulla Bjerre.

Da DF-Kalundborg har flere kandidater på vej, har lokalbestyrelsen fået mandat til at holde opstillingslisten åben, og har den endelige beslutning for opstilling. 

Efter opstillingsmødet takkede spidskandidat Peter Jacobsen medlemmerne for valget og gav herefter en kort status på kommunalpolitikken.

Alle kandidaterne vil nu trække i arbejdstøjet og få udarbejdet et valgprogram til glæde for alle borgerne i Kalundborg Kommune.

Et godt år for DF-Kalundborg

Lokalformand Peer Justesen berettede om foreningens gang for 2016 på generalforsamlingen. Et rigtig godt år for DF-Kalundborg, med mange gode arrangementer. Bl.a. deltog man for første gang på Gørlev Kræmmermarked med en stand hele weekenden. Det blev en stor succes, så DF-Kalundborg deltager selvfølgelig igen i 2017 på Gørlev Kræmmermarked, hvor man kan hilse på bestyrelsen og kandidaterne, som stiller op til kommunalvalget 2017.

Næsten hele lokalbestyrelsen blev genvalgt. Bestyrelsen består i dag af formand Peer Justesen, næstformand Gert Larsen, Berit Christensen, René H. Nielsen, Tove Justesen, Bjarne G. Ekman og nyvalgt bestyrelsesmedlem Niels K. Andersen. Der var ligeledes genvalg til suppleanterne Ulla Bjerre og Kurt Pedersen.

Efter møderne, gav Søren Espersen en status på Rigets tilstand og fortalte om det spændende liv, som pt. foregår på Christiansborg.

Del