AnnonceLuk annonce
Cyklist uden lys påkørt af motorcykel

12-10-2018

Af Jens Nielsen

Cyklist uden lys påkørt af motorcykel torsdag aften på J. Hagemann Petersens Alle i Kalundborg.

Torsdag aften, kl. 20.19 anmeldte faderen til en 17-årig ung mand fra Kalundborg, at sønnen havde været impliceret i et færdselsuheld i krydset J. Hagemann Petersens Alle – Stadion Alle i Kalundborg, hvor han som cyklist var blevet påkørt kl. ca. 19.00.

Den 17-årige kørte på cykel ad J. Hagemann Petersens Alle mod vest, da en modkørende motorcyklist svingede til venstre mod Stadion Alle og herunder påkørte cyklisten, som ikke havde lys på cyklen på den oplyste vej.

Cyklisten væltede, og den 17-årige slog både det ene ben og venstre arm. Motorcyklisten og cyklisten talte kortvarigt sammen om, hvorvidt cyklisten var kommet alvorligt til skade.

Herefter kørte motorcyklisten fra stedet, uden at parterne havde fået udvekslet de nødvendige oplysninger i anledning af uheldet.

Cyklen havde også fået skader som følge af påkørslen, og cyklisten selv tog på skadestuen senere på aftenen for at blive undersøgt for eventuel personskade/knoglebrud.

Politiet forsøger nu at få identificeret motorcyklisten, som politiet p.t. ikke har yderligere oplysninger omFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0