AnnonceLuk annonce
Cykler og indkøbsvogne hevet op ved havneparken

15-09-2019

Medlemmer af Kalundborg Dykkerklub har renset havbunden op ud for havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens NIelsen

Det flyder med cykler, indkøbsvogne og andre effekter på havbunden ud for havneparken, men en flok dykkere fra Kalundborg Dykkerklub har brugt en del af weekenden til at rydde op efter svineriet.

Som en del af træningen, og for at gøre en god gerning for samfundet, har medlemmer af Kalundborg Dykkerklub gjort rent på havbunden ud for havneparken, og det var hårdt tiltrængt.

”Vi har for år tilbage lavet noget lignende, men nu synes vi det var tid til at se hvad der lå på bunden af havnen ud for havneparken, og det var ikke småting vi fandt, der var rigtigt mange cykler, flere af dem har ikke ligget i vandet ret lang tid, men også indkøbsvogne til byens supermarkeder var der flere af, og så var der mange flasker og dåser. Vi fandt også et løbehjul og en nyere Iphone,” fortæller Claus Lundsgaard, formand for Kalundborg Dykkerklub.

Fire dykkere i vandet og fire medhjælpere på kajen har brugt flere timer af weekenden på at rydde op efter andre, som åbenbart tror at havnen er en affaldsspand.

”Det er ikke noget vi er blevet bedt om, det er på eget initiativ vi har gjort det, men det er jo meget op i tiden med alt det affald som bliver smidt alle vegne, derfor synes vi at det giver god mening, og vi er helt sikkert klar til at gøre det igen til næste år,” siger Claus Lundsgaard.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0