AnnonceLuk annonce
Cykelsti til Røsnæs.

11-09-2019

Læserbrev: Cykelsti til Røsnæs

Nu er det besluttet og lave en cykelsti til Røsnæs, det er som sådan også en god ide. Men nu hvor vi så er i gang, med div maskiner som skal grave de fleste haver op ned gemmen Ulstrup, skulle vi så ikke lave det færdigt i stedet for en halv løsning.

Som forklaret på åstedsforretnings mødet, skal der være cykelsti på begge sider ned gemmen Ulstrup, der vil blive en indsnævring ved den Gl. Sportsplads, hvor cyklerne skal skifte side, ( dem fra Røsnæs mod Kalundborg skal skifte fra højre side til venster side ) det er ned for enden af bakken. !  det vil give en farlig overgang, da der tit kommer biler osv, med meget høj fart ned af bakken, den overgang bør da laves oppe på bakken ,hvor der er langt mere udsyn.

Oven i det hele vil man ikke lave nogen form for fart dæmpning ned gemme Ulstrup, det kan jeg slet ikke forstå, skolen har fremgang og der har aldrig været så meget trafik til fyret og havnen som nu.

Man har helt glemt og tænke over at man har øget trafikken voldsomt, da man lavede alle de tiltag for at få flere til og besøge Røsnæs. Man kan så håbe at der ses en indtægt fra alle de besøgende, det kunne jo betale en del af udgifterne til at lave trafik forholdne i orden, også  for de lokale. Man skal jo huske at der findes andre end turister.

Husk lige at man har lavet fart dæmpning i Bjørnstrup, da der også blev kørt for stærkt, det er da det samme problem ned gemmen Ulstrup.

Det må da være lang billigere og få det lavet i samme omgang, nu når div maskiner er i gang.

Vi vil også komme til og se biler som holde ude på vejen, ned gemmen Ulstrup da nogle haver vil få taget så meget areal, at de kan blive nød til og holde ude på vejen. Det kom også frem på åstedsforretnings mødet, men som de forklaret , det må man godt, det er helt lovligt, ja men da også farligt, da det vil tage udsyn.

Men det er jo også en slags fartdæmpning. !!! 

Nu er toget jo nok kørt, men den cykelsti skulle ha været ført en anden vej.

 

Morten Bech, Ulstrup Vænge 32 4400 Kalundborg

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0