AnnonceLuk annonce
Breve er på vej til grundejere vedr. cykelsti

20-07-2019

Ovenstående grafik viser den kommende cykelsti på Røsnæs.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der skal laves cykelsti på Røsnæs, og i den forbindelse vil Kalundborg Kommune sende breve til de berørte grundejere, da nogle vil skulle afgive areal til cykelstien.

I forbindelse med projekteringen af cykelstien på Røsnæs, går der i løbet af uge 30 et brev fra Kalundborg Kommune ud til alle de grundejere, der er udset til at lægge en lille del af deres grund til den kommende cykelsti. Brevet sendes til den digitale postkasse.

Hvor det kan lade sig gøre etableres cykelstien på kommunal jord. Det bliver dog nødvendigt at erhverve ekstra areal fra private lodsejere på en del af strækningen for, at cykelstien kan etableres. Anlægsarbejdet foregår i perioden fra den 7. oktober 2019 til den 1. juli 2020.

De berørte lodsejere bliver inviteret til en såkaldt åstedsforretning, hvorefter der kan fastsættes en kompensation i forbindelse med afståelsen af areal. Grundejere, der ikke modtager et brev om cykelstien i uge 30, skal ikke lægge areal til den nye cykelsti.

Den nye cykelsti skal gå fra hvor Nyrupvej løber ud i Røsnæsvej ved Nostrup, og til Ulstrup. Den samlede pris for cykelstien forventes at blive godt 17 mio. kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0