AnnonceLuk annonce
Cykelglade borgere inviteres til indvielse af ny cykelsti

16-06-2021

Den nye cykelsti på Røsnæs bliver indviet på søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune og Røsnæs Udviklings- og Beboerforening inviterer alle cykelglade borgere til indvielse af den nye cykelsti på Røsnæs nu på søndag.

Selv om det efterhånden er noget siden at cyklister har taget den nye cykelsti på Røsnæs i brug, så er den aldrig blevet indviet.

Det bliver der nu rådet bod på. Nu på søndag d. 20. juni inviteres alle interesserede til indvielse af cykelstien på Dyrehøj Vingård hvor der bl.a. er taler af borgmester Martin Damm og formand for Røsnæs Udviklings- og Beboerforening Trine Fogh Lauridsen.

Medlemmer fra Kalundborg Cykle Club mødes i Havneparken kl.10 og kører mod Røsnæs kl. 10.15. Her er alle cykelglade borgere velkommen til at cykle med.

Team Rynkeby Vestsjælland kommer også en smut forbi til indvielsen og så er Kalundborg Kommune vært ved pølser og vand, mens Dagligbrugsen på Røsnæs giver kaffen og Friskolen på Røsnæs byder på kage.

Program for søndag d. 20. juni:

Kl. 10 Mødested Havneparken, afgang kl. 10.15. Følg med Kalundborg Cykle Club på strækningen Havneparken til Dyrehøj Vingård.

Kl. 11.30 Team Rynkeby Vestsjælland ankommer til Dyrehøj Vingård

Kl. 11.45 Åbningstaler ved Borgmester Martin Damm og formand for Røsnæs Udviklings- og Beboerforening Trine Fogh Lauridsen

Kl. 12-14.00 Kalundborg Kommune byder på et lille traktement, Dagligbrugsen på Røsnæs, og Friskolen på Røsnæs byder på kaffe og kage.

Find cyklen frem – og mod op kl. 10 i Havneparken på søndag.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0