AnnonceLuk annonce
Country band i Kino

14-11-2020

Country musik i Kino Den Blå Engel til marts.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends besøger Kino Den Blå Engel den 9. marts for at spille country.

Det begyndte ved musikskolens forårskoncert i 1972. På scenen stod et hold af drenge på 11-12 år med, hver deres spanske guitar. Der står ikke klart, hvem alle drengene var, men en af dem var Alex Nyborg Madsen, og der midt i sin meget overkommelige solo i sangen Tom Dooley, stod det lysende klart for ham, at det føltes 100% rigtigt at stå på en scene. I de mange år, der er gået siden, har Alex Nyborg Madsen stået på de fleste scener i landet med forskellige bands. Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal, Harlot, der spillede højt hårs rock, Savage Affair, der dyrkede den iørefaldende rock, Led Zeppelin Jam, der forklarer sig selv og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70’ernes californiske rocklyd og den nyere americana. Nu bliver ringen sluttet med det nye band Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends. Kald det americana, roots, alt-folk eller altcountry.

Universet er overvejende akustisk, håndspillet og med de gode sange i højsædet. Kærligheden til folk og country har altid været der. Måske vækket af de Lee Hazlewood
plader, Alexs svoger havde med hjem fra ophold på de amerikanske baser i Grønland og de første guitarakkorder, der blev brugt til at spille Donovan eller Whiskey In The Jar. 

Nu er tiden derfor til af kaste sig helhjertet over den gamle kærlighed. I tråd med folkemusikkens oprindelige rolle, hvor sangene rejste fra by til by med gode historier, eller gode sange, man hurtigt lærte at synge med på og danse og drikke til, vil det nye band blive en slags levende radioudsendelse. 

Alex Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere, der alle nærer en dyb kærlighed til country, og det er de akustiske strengeinstrumenter, der dikterer lyden. Inden bandet rammer scenerne, er der udvidet med en percussionist, men nu består Circle Of Friends af: Emil Meinild: Guitar, dobro.Asger Søgaard Hajslund: Guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokalThea Damgaard: Kontrabas, banjo, vokalJulie Krogsbøll: Violin, kontrabas, vokal.

Billetter kan købes nu på Kino Den Blå Engels hjemmeside eller i biografen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0