AnnonceLuk annonce
Coronatest i Kalundborg alle ugens dage

15-12-2020

Udvidet åbningstid til coronatest i Kalundborg for personer med milde eller ingen symptomer, oplyser Kalundborg Kommune på deres hjemmeside.

Der er lang ventetid ift at blive testet i Kalundborg. Men nu udvider Region Sjælland åbningtiden på testcentret i Kalundborg.

 I uge 51 (denne uge) kan man blive testet for coronavirus i Kalundborg Kommune, hvis man har milde eller ingen symptomer på sygdom, oplyser Kalundborg Kommune.

Borgere der gerne vil vide om de er smittet med coronavirus, selvom de kun har milde eller ingen symptomer, kan i denne uge blive testet i Kalundborg Kommune uden henvisning fra en læge. Det gælder alle ned til 2 år.  Der skal bestilles tid.

Der åbent hver dag, også i weekenden, frem til den 22/12 på Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg, i tidsrummet 10-15. Der skal bæres mundbind på teststedet.

Bestil tid på coronaprover.dk.

Borgere som ikke har nemid- kan bestille tid Region Sjælland, tlf. 70 20 42 33, alle dage kl. 9-12 og 13-19:30

Mød ikke op, hvis du har de mest almindelige symptomer

Hvis du har almindelige symptomer på coronavirus/COVID-19, skal du IKKE henvende dig på testcentret.

Du skal altid ringe til din egen læge:

  • Hvis du har symptomer på Covid-19, og føler dig så syg, at du gerne vil tale med en læge
  • Hvis du er bekymret eller i tvivl
  • Hvis det drejer sig om et barn under 2 år

De mest almindelige symptomer er ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskelsmerter, hovedpine, tør hoste og feber.

Tag kontakt til egen læge, så du kan blive henvist til en test for, om du er smittet med coronavirus. Lægen vil vurdere, om du skal undersøges nærmere, eller om du blot skal testes. Hvis din læge henviser dig direkte til test, skal du testes på en af sygehusenes testklinikker.

Følg med på Region Sjællands hjemmeside

Det vurderes løbende, hvor de mobile testcentre skal sættes ind, og derfor kan muligheden for at blive testet ændres fra uge til uge. Hold dig også opdateret på Region Sjællands hjemmeside


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0