AnnonceLuk annonce
Coronakrisen har givet masser af arbejde

21-03-2020

Endnu en opgave i et sommerhus bliver klaret. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Coronakrisen har mange steder lagt landet øde, men i sommerhusområderne er der meget aktivitet, og der giver ekstra arbejde til flere firmaer.

Allerede dagen efter Mette Frederiksen sidste onsdag lukkede Danmark ned på grund af coronakrisen, begyndte danskerne at strømme ud til landets kyster – væk fra byerne, hvor mange mennesker er samlet ad gangen – og ud i landets sommerhusområder.

Og det kan virkelig mærkes. Både i supermarkeder og byggemarkeder i sommerhusområderne, men også det lokale slamsugerfirma Klaus’ Kloakservice har mere end travlt.

”Det er som om at det allerede er blevet påske, vi har lige så travlt nu, som vi har til påske når mange flytter ud i deres sommerhus, i denne uge har vi kørt med tre biler i alle kommunens sommerhusområder,” fortæller Klaus Mourits Erck Nielsen, indehaver af Klaus’ Kloakservice.

Den våde vinter har flere steder giver problemer for de sommerhusejere der har et nedsivningsanlæg, her løber vandet baglæns ind i opsamlingstanken og så er der mange sommerhusejere som skal have tømt deres almindelige samletank, oplyser Klaus Mourits Erck Nielsen.

Claus Rasmussen, der er chauffør på en af de store slamsugere, har en opfordring til sommerhusejerne om at holde afstand.

”Jeg vil gerne opfordre til at sommerhusejerne holder sig på den anbefalede afstand, det er som om at nogle har den opfattelse at når man er på landet, så er der ingen coronakrise,” siger Claus Rasmussen, mens slangen fra slamsugeren bliver hevet hen over græsplænen til endnu en opgave i et sommerhus.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0