AnnonceLuk annonce
Corona epidemien lukker center

18-03-2020

Butikkerne i Høng Centret er lukket grundet myndighedernes skærpede regler i forbindelse med Corona epidemien. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag aften præsenterede statsminister Mette Frederiksen, der skal bremse spredningen af coronavirus i Danmark. Det betyder bl.a. at Høng Centret skal holde lukket.

Fra i dag onsdag klokken 10 er det ikke længere tilladt at forsamles i grupper på flere end 10 personer til offentlige arrangementer, indendørs og udendørs. 

Det fortalte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde tirsdag aften.

Foruden forbuddet mod forsamlinger skal alle fitnesscentre, solcentre, frisører, tatovører lukke ned for en periode. Det samme gælder natklubber, barer og vandpibecaféer, arkader og store shoppingcentre.

Restauranter, caféer og spisesteder skal lukke i en periode. Det vil fortsat være tilladt at lave take away. Reglerne gælder til 30. marts.

De nye stramninger går bl.a. ud over Høng Centret, som på deres facebookside tirsdag aften skriver:

”Vi vil som konsekvens af Corona epidemien, samt de skærpede tiltag som regeringen og myndighederne har bekendtgjort her til aften, er vi desværre nødsaget til at lukke butikkerne i Høng Centret med virkning fra i morgen, d. 18. marts kl. 10.00 og foreløbig gældende frem til den 30. marts. Dagligvarebutikkerne og Apoteket er ikke omfattet af dette lukningspåbud og vil fortsat være åbne.
Vi vil løbende informere omkring udvik
lingen i Høng Centret, såfremt der måtte ske ændringer.

Vi håber på jeres, forståelse, støtte og fortsatte opbakning, når vi er igennem denne alvorlige og ekstraordinære situation. Pas på jer selv og på gensyn.”

Som meddelt vil dagligvarerbutukkerne og apoteket holde åbent.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0