AnnonceLuk annonce
Copenhagen Drummers gav undervisning

19-03-2017

Copenhagen Drummers underviste i går til Drumline stævne på Musisk Skole. Foto: Gitte Korsgaard

Fredag aften gav de koncert, og hele lørdagen underviste de børn og unge til Drumline stævne, der er et instrumentalstævne for trommeslagere, på Musisk Skole Kalundborg - og sluttede igen af med en koncert lørdag eftermiddag, denne gang dog med alle de talentfulde børn og unge.

Copenhagen Drummers gav koncert fredag aften på Musisk Skole, og hele lørdagen stod i undervisningens tegn på Drumline stævne for børn og unge, der til dagligt spiller på trommer på Musisk Skole i Kalundborg, Holbæk og Slagelse.

Copenhagen Drummers vandt i 2010 Talent på DR, og det har siden da bragt dem vidt omkring med flere tusinde shows i både ind- og udland.

"Børnene og de unge lærer rigtig meget af sådan en dag. Copenhagen Drummers har jo også alle undervisningserfaring ud over, at de er super dygtige. Derudover er der også det sociale aspekt i det. At spille trommer kan godt være lidt ensomt, men her lærer de at spille sammen med andre, og de møder andre - også fra andre musikskoler," siger underviser på Musisk Skole Kalundborg, Lars Lundgaard Jensen. 

Børnene og unge spillede på trommer fra morgen til aften i går, og stemningen var god. De blev inddelt i tre hold, og var på skift inde og få undervisning af Copenhagen Drummers. Bandet, som de fleste har set - og hørt - i tv. Når de ikke fik undervisning af Copenhagen Drummers, var det tre musiklærere, Morten Grønvad, Thomas Lyllof og Niels Henkel fra henholdsvis Musisk Skole Kalundborg, Holbæk og Slagelse, der stod for undervisningen. De unge var yderst tilfredse med alle deres lærere, og dagen forløb efter bogen - afslutningsvis med en koncert lørdag eftermiddag, hvor alle eleverne viste, hvad de havde lært.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0