AnnonceLuk annonce
Butik lukker efter kort tid

12-09-2018

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tvkalundborg.dk

Christina Sommerstedt, indehaver af ’Concept’, der ligger i det gamle apotek, lukker sin forretning i slutningen af september måned.

Den 1. marts åbnede Christina Sommerstedt forretningen Concept i Kordilgade i Kalundborg. Men hun har nu valgt at lukke sin forretning igen, da det ikke gik, som håbet.

”Kalundborgenserne handler ikke i Kalundborg. De tager til Slagelse, Holbæk, Roskilde eller København, desværre. Jeg havde håbet på, at de ville bruge deres egen by lidt mere. Men mange vil gerne kunne købe til hele familien på en gang, og det føler de ikke, at de kan i Kalundborg. Min forretning i Slagelse går rigtig godt, og jeg havde håbet det samme for Kalundborg. Ikke at tallene skulle være de samme, men at salget ville være godt,” siger Christina Sommerstedt, og fortsætter:

”Men det er super ærgerligt, da Kalundborg er en dejlig og hyggelig by, og vi havde fået en rigtig hyggelig forretning her. Men nu vil jeg koncentrere mig om min forretning i Slagelse, hvor vi udvider. Jeg tror stadig på vores koncept i andre byer også, det gik bare ikke i Kalundborg, og det er ærgerligt.”

Christina Sommerstedt har endnu ikke en præcis dato for lukning af butikken i Kalundborg, men ved, at det bliver sidst i denne måned. Indtil da er der 20 pct. på alt i forretningen.

Har man lyst til at leje lokalerne, kan man kontakte Bogart Ejendomme. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0