AnnonceLuk annonce
Comedy i børnehøjde

26-09-2020

Af Jens Nielsen

Comedyklubben og Postgaarden i Kalundborg havde inviteret børn og barnlige sjæle til comedyshow lørdag eftermiddag.

”Ved i hvad man får hvis man parrer en kat og en hamster – man får stuearrest, i skal ikke gøre det,” joken kommer fra Jacob Wilson, som sammen med Sisse Gram de Fries, Kasper Nielsen og Valdemar Pustelnik, har indtaget Postgaarden lørdag.

Programmet lørdag eftermiddag er for børn, mens det er for de voksne lørdag aften, og der er gratis adgang.

Comedyklubben har fået del i regerings kulturpakke til kulturelle arrangementer, derfor inviterer de til comedyshow over hele landet, og lørdag er de altså i Kalundborg.

Showets rødskæggede kaptajn, Valdemar Pustelnik, fik varmet børnene op inden resten af comedyflokken kom på scenen, Jacob Wilson som den første, og her kom det meget til at handle om dyr.

”Det eneste Tyrannosaurus rex kan bruge deres små korte arme til, er at holde kortene tæt til kroppen, og så må det godt nok være svært for dem at tørre sig når de har været på toilettet.”

Eftermiddagen bød også på improcomedy hvor alle fire navne var på scenen til stor morskab for de mindste.

Comedyshowet fortsætter lørdag aften fra kl. 19-21 hvor der er gratis adgang, dog er Postgaarden pålagt retningslinjerne omkring mundbind, alle personer over 12 år skal have mundbind på når de går rundt i huset. Mundbindet må tages af når man sidder i salen. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0