AnnonceLuk annonce
Cold Pizza tilbage efter 37 år

07-01-2020

Cold Pizza bliver samlet til en enkelt koncert i Juvi klubben. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Cold Pizza er et stykke af Kalundborgs musikhistorie, som havde deres storhedstid i 80’erne. Nu samles gruppen igen for en enkelt koncert i Juvi klubben fredag d. 17. januar.

Det er 37 år siden at kalundborggruppen Cold Pizza vandt Kalundborg-mesterskabet i beatmusik i Juvi klubben, nu samles gruppen igen for at spille en enkelt koncert samme sted, fredag d. 17. januar, og med et andet Kalundborg band, Last To Know, som opvarmning.

Cold Pizza består af Jens Peter ’Fjeder’ Stavnstrup, Michael ’Mini’ Fast, Finn Holmquist, Rik Jensen og Johnny Tomas. Jens Peter ’Fjeder’ Stavnstrup, Michael ’Mini’ Fast er bl.a. også kendt fra Queen of Denmark og Glam Gang.

Cold Pizza spiller melodisk hård rock som Europe, Treat og Fate, og bandet har trukket sig tilbage til øvelokalet for at være helt klar til at fyre den i Juvi klubben den 17. januar.

Billetter til koncerten i Juvi kan købes hos Allé Salonen på Nørre Alle og hos Alfa Optik i Kordilgade. I billetprisen er 3 stk. smørebrød, og altså ikke kold pizza,  som nogen måske kunne tro.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0