AnnonceLuk annonce
Clairvoyance i biografen

11-12-2019

Mandag den 16. december kommer clairvoyant Pernille Livsgnisten i Kino den Blå Engel​​​ og fortæller om et liv med ånder. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På mandag den 16. december kommer clairvoyant Pernille Livsgnisten forbi Kino Den Blå Engel, og der er endnu billetter til en anderledes aften i den hyggelige gamle biograf. 

Pernille Livsgnisten har selv haft et liv med svære udfordringer, men det hele ændrede sig pga. ånderne. Hun vil meget gerne fortælle om sit liv med ånder – på godt og ondt, og er man nysgerrig for at høre mere, eller måske har nogle spørgsmål til Pernille Livsgnisten, kan man endnu nå at købe billetter til aftenen i Kino Den Blå Engel.  

Det bliver en fortælling om, hvordan Pernille Livsgnisten mødte ånderne, og lærte at tale med de afdøde samt at heale. Der vil være beskeder til publikum og healing af fysiske smerter til dem, der ønsker det. Pernille Livsgnisten udfører både healing, clairvoyance, afdød kontakt og husrenselse. 

Efter foredraget i salen vil der være mulighed for, at op til 12 personer kan tilmelde sig til at få kontakt med en afdød, eller at få beskeder fra ånderne. Dog mod betaling. Det vil være muligt at stille 1-2 spørgsmål alene med Livsgnisten. Seancen varer ca. 10 minutter.

"Jeg er glad for, at vi kan byde Pernille velkommen i biografen, og jeg er spændt på arrangementet. Jeg har hørt mange fortælle positivt om Pernilles evner, så det skal nok blive en interessant aften," siger Annette Sønder Nielsen fra Kino Den Blå Engel.

Et liv med ånder foregår mandag den 16. december kl. 18.30. Tilmelding til den sidste del af aftenen sker ved at kontakte Biografen på tlf.nr. 59511650. Der er først til mølle princip. Billet til selve aftenen købes på Kino Den Blå Engels hjemmeside eller i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0