Check til lokal klub

I går overrakte Nordea Fonden officielt kr. 15.000,- til Kalundborg Rulleskøjteklub. Fra venstre: Filialdir. i Nordea Kalundborg, Heidi Sørensen, Formand for Kalundborg Rulleskøjteklub, Troels Johansen, træner, Signe Munk Petersen, træner Thomas Nørgaard, Kathrine Juul Hansen, Tenna Lindegaard og Lene Plassmann. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går fik Kalundborg Rulleskøjteklub besøg af Nordea Fonden, der overrakte dem en check på kr. 15.000,- til nye rulleskøjter.

Kalundborg Rulleskøjteklub modtog i går eftermiddags en check fra Nordea Fonden, der har bevilliget kr. 15.000,- til indkøb af nye skøjter til klubben.

Heidi Sørensen, Filialdirektør i Nordea Kalundborg, overakte, på vegne af Nordea Fonden, pengene til klubben i går eftermiddags, alt imens en masse glade børn løb rundt på rulleskøjter i Ulshøjhallen i Kalundborg.

”Det er jo dejligt, når Nordea Fonden aktivt kan gå ind og støtte det gode liv, ligesom Nordea Fonden også gerne vil være en del af det lokale aktive liv,” siger Heidi Sørensen.

Kalundborg Rulleskøjteklub har allerede investeret pengene i fem par nye kunstrulleskøjter.

”For Kalundborg Rulleskøjteklub betyder det, at vi de næste mange år kan tilbyde yderligere fem unge mennesker, at stifte kendskab med løb på kunstrulleskøjter. Klubben råder over omkring 73 par kunstrulleskøjter, hvor de stort set alle er udlånt til klubbens løbere,” fortæller formand for Kalundborg Rulleskøjteklub, Troels Johansen.

Kalundborg Rulleskøjteklub blev stiftet i 2014, hvor man til at begynde med stod på rulleskøjter i Rørbyhallen. I dag er der 77 medlemmer i klubben, og træningen foregår i Ulshøjhallen og Kalundborghallen. Der er to trænere, Signe Munk Petersen og Thomas Nørgaard, og derudover en masse hjælpetrænere.

Del