AnnonceLuk annonce
Chauffører har videregivet handicappris til specialskole

30-01-2020

Chauffør og tillidsmand hos Egons Busser, Bent Sørensen, indviede den nye forhindringsbane. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommunes handicappris 2018 blev tildelt chaufførerne fra Egons Busser, nu har de skænket prisen til specialskolen Sigrid Undset i Kalundborg, som har fået en forhindringsbane for pengene.

Chauffører fra Egons Busser kører hver dag børn, unge og voksne med specielle behov til børnehave, skole eller aktivitetssted i Kalundborg Kommune. Det fik en forældre til at indstille chaufførerne til Kalundborg Kommunes Handicappris 2018, en pris på kr. 10.000 som chaufførerne modtog.

Chaufførerne besluttede at give pengene videre til formål hvor de ville gøre gavn, bl.a. Sigrid Undset Skolen, som er en specialskole for elever fra børnehaveklasse til og med 10. klasse med særlige behov.

”Vi er cirka 30 chauffører, hvis vi nu skulle have delt pengene så var der blevet omkring 400 kr. til hver som vi skal betale skat af, derfor besluttede vi at dele pengene i to og give dem til Sigrid Undset skolen og til Stejlhøjhus,” forklarer chauffør og fællestillidsmand hos Egons Busser, Bent Sørensen.

På Sigrid Undset Skolen har man valgt at bruge pengene til at etablere en ’jorden er giftig’ bane, en forhindringsbane som forældrene har været med til at bygge en lørdag.

Torsdag formiddag blev den nye forhindringsbane så indviet med taler, hurraråb og Bent Sørensen fra Egons Busser fjernede det røde klæde, som afslørede skiltet, ’skænket af Egons Busser’.

”I har fortjent prisen, vi er så glade for samarbejdet, at i så giver prisen videre til os synes jeg er en fantastisk gestus, som i skal have tusind tak for,” sagde Centerleder Vagn Engell fra skolen, i sin tale til elever, lærere og chauffører som var mødt frem til indvielsen af den nye bane.

Forhindringsbanen blev med det samme taget i brug af nogle af eleverne, mens andre spiste boller og drak saftevand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0