AnnonceLuk annonce
Cetti udnævnt som årets konsulent

15-09-2016

Birgitte Cetti, Kalundborg Helseklinik med beviset for at hun er Årets Konsulent. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Indehaver af Kalundborg Helseklinik, Birgitte Cetti, er udnævnt som Årets Konsulent af Cambridge Danmark, med udnævnelsen fulgte et rejsegavekort på 10.000 kr.

Først i august slog Birgitte Cetti dørene op for sin helt nye forretning, Kalundborg Helseklinik i Vænget i Kalundborg, en forretning/klinik hvor der er fokus på vægttabsforløb med et stort udvalg af produkter fra Cambridge Danmark.

At det har været den rigtige beslutning af springe ud med egen butik fik Birgitte Cetti så bevis for, da hun for få dage siden blev udnævnt som ’Årets Konsulent’ på Cambridge Danmarks årsmøde i Middelfart.

Med den ærefulde titel fulgte en rejsegavekort på 10.000 kroner.

Birgitte Cetti er Årets Konsulent fordi hun er den mest sælgende af landets 57 Cambridge konsulenter, men også fordi hun er nytænkende, og hele tiden udvikler sig og kan se muligheder, og altid står klar med råd til nye konsulenter.

”Jeg er god til at få placeret kunderne ind på det rigtige trin i Cambridge planen, så de får succes, jeg kan hurtigt mærke hvis de har brug for noget ekstra, jeg skal måske lige ringe til dem i løbet af ugen eller få deres familie til at være med at bakke op”, fortæller Birgitte Cetti.

Kommunesucces

Kalundborg Helseklinik har lige afsluttet et 12 ugers vægttabsprogram for Kalundborg Kommune, her har 18 deltagere tilsammen tabt hele 225,9 kg, og et nyt hold er startet for to uger siden, her har de 18 deltagere allerede tabt 74 kilo tilsammen.

Nyeste tiltag fra Kalundborg Helseklinik er et samarbejde med fitnesskæden Loop på Nytorv, her kan fysisk træning og kostvejledning gå hånd i hånd.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0