AnnonceLuk annonce
Vej spærret for al trafik - skorstene kan vælte

25-02-2020

J. Hagemann-Petersens Alle er spærret for al trafik frem til torsdag morgen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

J. Hagemann-Petersens Allé er spærret for al trafik frem til torsdag morgen. Der er fare for at de fire store skorstene ved Kalundborghallerne kan vælte i det kraftige blæsevejr.

Kalundborg Forsyning har i løbet af tirsdag eftermiddag spærret J. Hagemann-Petersens Allé for al trafik, og vejen vil være lukket helt frem til torsdag morgen.

Der er nemlig fare for at de fire store skorstene som står ud for Kalundborghallerne kan vælte i det kraftige blæsevejr, og derfor tager Forsyningen ingen chancer.

Onsdag morgen ankommer en stor mobilkran og i løbet af formiddagen begynder arbejdet med at fjerne de fire, 30 meter høje skorstene.

Kalundborg Forsyning har personale på stedet til omkring midnat tirsdag aften, så skulle den kraftige blæste gerne have lagt sig så meget, at der ikke længere er fare for at skorstenene kan vælte.

J. Hagemann-Petersens Allé er en rimelig central vej i Kalundborg by, og der er ingen tvivl om at der bliver lidt trafikproblemer onsdag morgen, når de mange elever skal møde på henholdsvis Kalundborg Gymnasium og Allikelund Gymnasium.

Allerede tirsdag eftermiddag har medarbejderne fra Forsyningen konstateret at mange har svært ved at efterkomme afspærringen, som gælder for både biler, cykler og gående, fx var der en mor som løftede sin lille datter hen over afspærringen inden hun selv forcerede forhindringen for at komme i svømmehallen, som for øvrigt er lukket.

Se også: Skorstene fjernes grundet fare for at de kan vælteFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0