AnnonceLuk annonce
Carøe med Gasolin-numre i vildeste versioner

20-11-2019

Michael Carøe og orkester kommer til Kino Den Blå Engel til november 2020.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For første gang kommer Michael Carøe, sammen med et stort orkester, på scenen i Kino Den Blå Engel lørdag den 7. november 2020.

Michael Carøe har siden 2011 været fast gæst i Mardi Gras i New Orleans, hvor al moderne musik er, om ikke født, så i hvert fald undfanget, og han tager nu stemningen og musikken med hjem til Danmark, herunder også Kalundborg, og kaster lidt musikkrydderi i gryden.

Kalundborgensere har nu, som nogle af de første i Danmark, mulighed for at opleve ”Nanna”, ”Blafferen”, ”Spillemanden” osv. på New Orleans-style, selvfølgelig. 

Gasolins legendariske musik bliver spillet i svedige funky New Orleans-versioner af sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye orkester. New Orleans er en heksekedel af smilende livsglæde, lækker mad og swingende musik med masser af blæs og fest, og Gasolin behøver vel ikke nærmere præsentation. 

Michael Carøe har lavet mange forskellige ting gennem de sidste mange år. Han har bl.a. lavet film, tv, stand-up og teater, og været vært på en endeløs række tv-shows på alle kanaler. Mange kender også Michael Carøe fra Klovn, og så selvfølgelig en stribe Las Vegas-inspirerede forestillinger som Dean Michael, crooner og entertainer. 

Udover Michael Carøe består GasOrleans' af Espen Duus og Jesper Rytkov på trommer, Nicholas Findsen på bas, Hr. Henrik Silver på sousaphon, Torsten Lefmann på guitar, Dan Hemmer og Lars DK Nielsen (der i øvrigt er fra Kalundborg) på keyboards, Ola Åkerman og Stefan Ringive på trombone, Johan Bylling Lang og Mads Rahbek på saxofon, og Jesper Riis og Bjarke Nikolajsen på trompet.

Billetsalget til GasOrleans er i gang på Kino Den Blå Engels hjemmeside og i biografen nu.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0