AnnonceLuk annonce
Carlsberg Fan Van forbi Meny

22-05-2021

Købmand Peter Egebæk er med på holdet. Carlsberg Fan Van var nemlig forbi Meny lørdag, som et af de første stop rundt i landet. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Meny i Kalundborg sparker sommeren i gang, og varmer op til sommerens kampe, til trods for kulde, blæst og regn, sammen med Carlsberg. Carlsbergs Fan Van var nemlig en tur forbi supermarkedet på Nørre Allé lørdag, hvor både børn og voksne besøgte lastbilen, der nu er på tour rundt i Danmark.

Kalundborg er blot nr. to by, som Carlsberg Fan Van besøger inden EM i fodbold, og lørdag kunne både interesserede børn og voksne kigge forbi Carlsberg lastbilen, hvor der var udstillet fodboldtrøjer og pokaler, ligesom man kunne deltage i konkurrencer, hvor de to heldige vindere vandt en landshold fodboldtrøje.

”Vi er her i anledning af det kommende EM i fodbold. Vi er lige begyndt touren rundt i Danmark, Kalundborg er bare vores anden by, så vi har mange byer at besøge endnu,” fortæller Uyi Agbonifo, der er en af repræsentanterne for Carlsberg, og fortsætter: ”Vi har landholdtrøjer hængende og pokaler stående, som folk kan se, og så kan de deltage i en konkurrence, hvor vi trækker to, der vinder en landsholdtrøje.”

Købmand Peter Egebæk er godt tilfreds med besøget fra Carlsberg. Meny Kalundborg har tidligere haft besøg af Coca Cola lasbilen ved juletid, og det har været en stor succes.

”Vi fik tilbuddet af Carlsberg, som led i vores gode samarbejde, og det sagde vi selvfølgelig ja tak til. Vi har jo haft Coca Cola lastbilen ude ved juletid, og det var et stort hit. Det er altid godt med lidt fokus på produkterne, og her er det så i anledning af EM i fodbold,” siger Peter Egebæk. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0