AnnonceLuk annonce
Campingplads har åbnet købmandsbutik

31-03-2021

Reersø Camping tilbyder nu frisk brød hele dagen, om det er morgenbrød, wienerbrød, franskbrød eller et nybagt rugbrød. Her Anette Rasmussen med et udvalg af det friskbragte brød. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret bag Reersø Camping, Anette og Michael Rasmussen, har slået dørene op for en købmandsbutik på campingpladsen.

Anette og Michael Rasmussen, indehavere af Reersø Camping, besluttede tidligere på året at udvide deres campingpladsens butik til en købmandsbutik. Nu er alt på plads og for få dage siden åbnede den lille købmandsbutik som en del af Letkøb kæden.

Købmandsbutikken fører helt almindelige dagligvarer som frugt, grønt, frost, pålæg, friskbagt brød, kød, færdigretter på frost og alle andre helt almindelige dagligvarer.

Den nye købmandsbutik er både for campingpladsens gæster, men i lige så høj grad til de mange sommerhusejere, fastboende på Reersø samt gæstesejlere.

”Vi har allerede oplevet en stor begejstring for vores nye købmandsbutik, ikke mindst for øboerne her på Reersø, de synes det er så dejligt, vi er blevet taget rigtigt godt imod,” fortæller Anette Rasmussen

Den nye købmandsbutik tilbyder også friskbagt brød hver dag, der er mulighed for at bestille dagens ret som take away, grillmad og så selvfølgelig is i flere varianter, både gammeldags i vafler, ispinde og softice.

De gammeldags isvafler er med is fra Kastberg Gourmet Is, og is salget starter i dag onsdag.

For at få god plads til købmandskunderne, skal kunderne som vil købe is stå udenfor under halvtaget ved siden af døren til butikken. Der er sat et helt nyt vindue i væggen så betjeningen kan foregå den vej

Vi oplever jo tit at hele familien kommer for og købe is, og det fylder meget i den lille butik, derfor kan man nu stå udenfor og bestille sin is, det giver også god mening netop nu grundet corona,” siger Anette Rasmussen.

Anette og Michael Rasmussen kan iøvrigt melde alt udsolgt på Reersø Camping hele påsken, lige som allle fastliggerpladser er udlejet resten af sæsonen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0