AnnonceLuk annonce
En sæson står for døren

18-03-2017

Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Dorte Svane og Jimmi Nielsen overtog i marts sidste år Kalundborg Camping i Saltbæk, og de er nu klar til endnu en sæson med glade campister og sommerhusgæster.

Den 8. april åbner Kalundborg Camping for campingsæsonen i Saltbæk. Minigolfbanen står klar, og pladsen har flere steder fået en overhaling. Bl.a. er udekøkkenet blevet shinet op, og står nu klar til madlavning.

”Vi begynder sæsonen lørdag morgen med, at vi giver kaffe og morgenbrød til vores faste campister. Det glæder vi os meget til. Vi har været på messer hele vinteren for at blive inspireret til at gøre vores campingplads så attraktiv som mulig,” siger Jimmi Nielsen.

Forskellige aktiviteter

Kalundborg Camping har mange aktiviteter i løbet af sæsonen, og byder bl.a. på de traditionelle frokoster i forbindelse med Påske og Pinse, ligesom man laver Sct. Hans bål, men også loppemarked og meget andet er at finde på programmet.

”Vi har forskellige aktiviteter ligesom sidste år, hvor det var en god succes. Fx var der rigtig mange til Sct. Hans bål her på pladsen, så det gør vi da igen,” siger Jimmi Nielsen.

Dorte Svane og Jimmi Nielsen er begge tidl. vagter hos vagtselskabet G4S, og Jimmi har stadig sit fuldtudsjob som vagt ved siden af campingpladsen. Parret flyttede til Kalundborg, fra Næstved-egnen, sidste år i forbindelse med, at de købte campingpladsen.

”Camping er en livsstil, og vi elsker det. Vi glæder os til at åbne for sæsonen, og er glade for, at vi har taget springet, og er flyttet hertil og har overtaget campingpladsen her. Vi er blevet taget så godt imod af alle herude,” siger Jimmi Nielsen, der selv har været en ivrig campist hele livet, ligesom han kone i øvrigt også er.

Kalundborg Camping ligger i et naturskønt område ikke langt fra vandet, og det i sig selv er trækplaster for mange campister.

”Der er ingen tvivl om, at folk der kommer her, er glade for naturen herude, og området har også en fantastisk natur,” fortæller Jimmi Nielsen.

Minigolf

Jimmi Nielsen fortæller, at et af de nyere tiltag på campingpladsen er en ni hullers minigolfbane, der blev taget i brug midt sommer sidste år. Derudover fik legepladsen også en overhaling sidste år. Fælles for både minigolf og legeplads er, at begge dele er placeret uden for selve campingområdet,så alle kan benytte det – også dem uden campingvogn- og telt.

”Vi vil rigtigt gerne have, at tingene kan bruges af alle, både campisterne, men lige så meget af folk fra sommerhusene i området, og vi har da også folk som kommer fra Kalundborg for at spille minigolf,” siger han.

Hytter kan lejes hele året

Kalundborg Camping har foruden små hundrede pladser til campingvogne, også fem campinghytter, der kan lejes hele året af alle. Hver campinghytte har plads til fire voksne og har eget køkken.

Se evt. mere om Kalundborg Camping på deres Facebookside.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0