AnnonceLuk annonce
Caféaften på Kalundborg Bibliotek

12-09-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland og Kalundborg Biblioteker sætter fokus på gamle aviser ved en caféaften i Kalundborg den 2. oktober.

Der startes op med en kort gennemgang af onlinetjenesten Mediestream. Men der vil også være adgang til Kalundborg Folkeblad, Kalundborg Dagblad og Kalundborg Avis i fysisk form. 

Mediestream indeholder dele af Det Kgl. Biblioteks digitale samlinger af aviser. I perioden 2014-2017 blev ca. 32 mio. avissider fra hele Danmark digitaliseret af det Kongelige Bibliotek, og gjort tilgængelige online. Alle kan få adgang til Mediestream. Men hjemmefra er ikke de samme muligheder, som hvis man benytter en afgang fra et bibliotek, fx fra Kalundborg Bibliotek. 

Michael Lundegaard Augustesen og Hans Revsbæk fra Slægtshistorisk Forening, Vestsjælland, er sammen med Linda Radmer fra Biblioteket til stede med vejledning, tips og inspiration. Man kan komme forbi, og få en snak med andre slægtsforskere, lære noget nyt eller lære fra sig 

Caféaftenen er et samarbejde mellem Slægtshistorisk Forening, Vestsjælland, og Kalundborg Biblioteker, og er den første af to aftener der finder sted i efteråret 2018. Næste caféaften er den 23. oktober, og her er fokus "Gamle bøger". 

Den første caféaften finder sted tirsdag den 2. oktober kl. 19 -21 på Kalundborg Bibliotek i Kalundborg. Undervejs servereres kaffe/the og lidt sødt til tanden. Tag gerne bærbar computer med. Har du stationær PC, er der mulighed for at låne en computer hos os. Det kræver tilmelding at deltage, da der er begrænset plads. Læs mere via www.kalundborgbib.dk under " det sker". Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0