AnnonceLuk annonce
Café har fået ny ejer

10-07-2018

Café Zig Zag har fået ny ejer. Den nye café åbner omkring 1. august 2018. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Café Zig Zag, der ligger i Kordilgade i Kalundborg, har fået ny ejer. Der har tidligere været rygter omkring, at caféen skulle være blevet solgt, men denne gang er den god nok. Onur Isbilen har købt caféen, og åbner ny café om ca. en måneds tid.

Inden Onur Isbilen åbner dørene i caféen, skal den gennemgå en renovering, da den nye ejer ønsker, at caféen skal se anderledes ud. Onur Isbilen købte Café Zig Zag for nogle få dage siden, navnet på den nye café er endnu hemmeligt.

”Købet gik igennem den 4. juli, så det er helt nyt. Jeg vil gerne have en helt ny indretning, så vi er nok først færdige om en måneds tid til at åbne, men kan vi nå det til byfesten, ville det være dejligt. Men nu må vi se,” siger Onur Isbilen, der understreger, at han intet har med de gamle ejere af caféen at gøre udover, at han har købt caféen af dem.

"Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg intet har med ejerne af Café Zig Zag at gøre udover, at jeg har købt caféen. Jeg har selv været i Kalundborg i en længere periode i forbindelse med åbningen af La Viva, og ved, at der har været en masse problemer på Café Zig zag, og det er derfor virkelig vigtigt for mig at pointere, at jeg intet har med den tidligere café eller ejere at gøre," siger Onur Isbilen, der stadig er rigtig gode venner med sin tidligere forretningspartner, Davut Yilmaz, der ejer La Viva i Vænget.

Onur Isbilen åbnede faktisk, i sin tid, restaurant La Viva i Vænget i Kalundborg sammen med Davut Yilmaz, der i dag ejer La Viva alene. Onur Isbilen driver dog La Viva i Slagelse, hvilket han vil fortsætte med samtidig med den nye café i Kalundborg.

”Jeg købte Davuts restaurant, Meatery, i Slagelse, og han købte mig ud af La Viva i Kalundborg. Jeg har dog solgt Meatery igen, men ejer stadig La Viva i Slagelse. Men nu åbner jeg altså café i Kalundborg også,” fortæller Onur Isbilen.

Lige nu arbejdes der på caféen, og man er i fuld sving med at lave menukort m.m. ”Vi er kendte for vores kvalitet på maden i Slagelse, og kvaliteten bliver selvfølgelig det samme her,” siger Onur Isbilen.

Måske gadekøkken til byfesten

Onur Isbilen leger med tanken om, at de kan være med til byfesten i uge 30, men han ved dog endnu ikke, om det lader sig gøre.

"Jeg tænker, at man kunne stå ude med et lille gadekøkken under byfesten, men jeg ved endnu ikke, hvad der lader sig gøre, så vi må se," siger han.

Åbningstiderne kommer til at hedde kl. 10-22 i hverdagene, og til at begynde med ligeledes i weekenden, dog med mulighed for ændringer.

”Vi ser lige, hvordan det ser ud, og holder så måske åbent til kl. 24 eller kl. 2 i weekenden alt efter, hvor mange mennesker der er osv.,” siger Onur Isbilen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0