AnnonceLuk annonce




Café Dyrehøj støtter op om Lyserød Lørdag

29-09-2020

Betina Newberry fra Dyrehøj Vingård og Tina Thrysøe fra Café Dyrehøj klar med masser af aktiviteter og god mad på Dyrehøj Vingård, bl.a. Lyserød Lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nu på lørdag d. 3. oktober bliver hele Danmark lyserød. Landet over støtter det lokale forenings- og erhvervsliv op om brystkræftsagen. På Røsnæs er Café Dyrehøj klar med lækker mad, hvor der doneres et beløb hver gang der bestilles Vingårdens bræt.

På Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård på Røsnæs vil man også være med til at gøre Lyserød Lørdag til en festdag, ved at støtte den gode sag. Derfor støttes der med 40 kr. hver gang en gæst i caféen bestiller Vinbondens bræt med 5 anretninger samt 1 glas lyserøde bobler fra Dyrehøj Vingård.

Er vejret godt, er der mulighed for at sidde udendørs, ellers er der også dækket op inden døre.

Travlhed hos Café Dyrehøj

Selv om en række af bestilte arrangementer er blevet aflyst, er der heldigvis travlhed hos Café Dyrehøj, rigtigt mange kommer forbi til frokost, især i weekenden, og efteråret byder også på masser af spændende madoplevelser.

Efterårsferien starter med æblepresning på vingården d. 10. oktober, her kan man komme med sine egne æbler for at få dem presset til saft, og Café Dyrehøj tilbyder bl.a. kaffe og æblekage, og der er også æbleflæsk på menukortet.

Den 13. oktober serveres der stegt flæsk med persillesovs, syltede rødbede og kartofler a libitum. Det stegte flæsk serveres ved bordene, og ikke på buffet som eller er normalt, og det på grund af corona restrektionerne.

Fra den 10. til 18. oktober tilbydes også en lækker brunch hvor der kan vælges helt op til 8 forskellige anretninger og varianter.

To go

I forbindelse med at corona pendemien ramte landet, var der mange kunder som bestilte take away, og den mulighed findes stadigvæk hos Café Dyrehøj, bl.a. kan der bestilles en tapasanretning, og er bestillingen modtaget inden kl. 11, kan den afhentes efter kl. 16.

Smag lokalt

Smag Lokalt danner rammen om en madfestival på Sjællands Vestkyst, hvor der tages udgangspunkt i de mange lækre egnsunikke produkter, som findes i lokalområdet.

Café Dyrehøj er et af de mange spisesteder som er med i Smag Lokalt i uge 41, og her serveres der som forret, hvidvinsdampet skrubbefilet med dildmarineret agurk og rugbrødsknas hertil grydebagt brød.

Hovedretten består af langtidsstegt svinebryst i æblemost med marineret grønkål, jordskokkepuré og pommes Duchess  og syltede asier fra egen gårdhave. Link til Smag Lokalt, klik her

Se mere om Café Dyrehøj, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0