AnnonceLuk annonce
COVID-19 testcenter er flyttet

10-08-2020

Det mobile COVID-19 testcenter, der tidligere var opsat på parkeringpladsen i Munkesøen i Kalundborg, er nu flyttet til parkeringspladsen ved Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen.

Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

 

OPDATERING: Det mobile testcenter er IKKE i Kalundborg i denne uge på grund af akut opstået behov i Århus

 

COVID-19 testcenter er flyttet fra Munkesøen til Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg. Har man IKKE symptomer, og vil gerne testes alligevel uden tidsbestilling, foregår det nu på P-pladsen ved Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg mandage og torsdage.

Borgere i Kalundborg Kommune kan blive testet for coronavirus, selv om de ikke har symptomer på sygdom. De borgere, der gerne vil have vished for, om de er inficeret med Coronavirus eller ej, selv om de ikke udviser symptomer, kan blive testet inden for kommunegrænsen i Kalundborg Kommune uden henvisning fra en læge.

Test uden tidsbestilling

Hver mandag og torsdag i tidsrummet 10 – 14 er der åbent i testcenteret på parkeringspladsen ved Sundheds- og Akuthuset, Nørre Alle 31 i Kalundborg. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

Test med tidsbestilling 

Fra tirsdag den 11. august er det muligt at blive testet på sygeplejeklinikken i Sundheds- og Akuthuset, hver tirsdag kl. 10 -12. Dette tilbud er velegnet til handicappede og ældre borgere, men kan benyttes af alle. Man skal bestille tid på coronaprover.dk.

Mød IKKE op med symptomer

Hvis man har symptomer på coronavirus/COVID-19, skal man IKKE henvende sig på testcentret eller i Sundheds- og Akuthuset, men straks isolere sig selv fra andre. Hvis man er hjemme, skal man holde god afstand til andre i husstanden. Er man på arbejde eller ude i det offentlige rum, når man bliver syg, skal man straks gå hjem. Dernæst tage kontakt til egen læge, så man kan blive henvist til en test for, om man er smittet med coronavirus. Lægen vil vurdere, om man skal undersøges nærmere, eller om man blot skal testes. Hvis lægen henviser direkte til test, skal man testes på en af sygehusenes testklinikker.

De mest almindelige symptomer er ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskelsmerter, hovedpine, tør hoste og feber.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0