AnnonceLuk annonce
COVID-19: Tænker ud af gryden

30-09-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

COVID-19 har ramt mange brancher på grund af de mange restriktioner, som virus har ført med sig. I Kalundborg har Mia Reesen, der ejer Mia Reesen Dining, måtte sande, at stort set alle de fester og andre arrangementer, som hun var hyret til, at lave mad til, er aflyst.

Når man mister hele sit forretningsgrundlag, er det tid til at tænke ud af boksen, eller ud af gryden, som Mia Reesen tydeligvis har gjort. Hun har nemlig tænkt COVID-19 ind i sin forretning, og sælger nu armringe, der tydeligt skal fortælle, hvordan den enkelte har det med restriktionerne omkring at holde afstand til hinanden. Er man til at give hånd, en albue, vinke, kramme eller helt at holde afstand. Hun har nemlig ofte oplevet, hvor akavet det kan være, når mennesker møder hinanden til et arrangement, og ikke ved, hvordan de skal hilse på hinanden.

”Da der var lidt mere fest og farver i starten af august, oplevede jeg tit akavede situationer, gæsterne imellem. Skal vi kramme, give hånd eller et luftkys måske? Jeg vil gerne reducere de tilbagevende akavede corona-spørgsmål ved at gøre det synligt, at man viser sin holdning Om det er på museum, til fester eller møder og uddannelser mm., så gør covidarmringen det hurtigt at aflæse, hvordan folk ønsker, at blive mødt. Jeg har derfor sammensat en pose med de tre farver; rød = hold afstand/luftkys, grå = albue/fodspark, grøn = håndtryk/kram,” fortæller Mie Reesen.

Idéen er, at man dermed kan veksle mellem farverne afhængig af det sociale sammenhæng, man befinder sig i. 

Lokalsamfundet støtter op

Rigtig mange af de lokale butikker støtter op om Mia Reesens idé, og de sælger hendes armringe i deres forretninger i Kalundborg, uden at tjene penge på det.

”Jeg er dybt taknemmelig for mine gode samarbejdspartnere, kunder, venner, gæster, butikker og fabrikker, som støtter op om mit projekt #covidarmring og sælger mine armringe uden at tage noget for det. Er det ikke bare det provinsen kan? Vi står sammen og hjælper hinanden. Tænk, at då mange hjælper os, som pt. er i knæ grundet COVID-19. Der er ikke meget jubel i min branche lige nu. Uvisheden tager også på mig, men jeg vil gøre alt for at tage kampen op mod COVID-19,” slutter Mia Reesen.

Har man lyst til at sælge Mia Reesens armring, kan man kontakte hende via Facebook, på sms 29219442 eller via mail info@miareesen.dk

Covidarmring kommer i tre farver:

  • Rød = hold afstand/luftkys
  • Grå = albue/fodspark
  • Grøn = håndtryk/kram


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0