AnnonceLuk annonce
COVID-19: Ser fornuftigt ud

25-05-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Dagens smittetal fra i går, mandag, siger, at der er 47 smittede i Kalundborg Kommune inden for de sidste 7 dage. Det er væsentlig bedre end for en uges tid siden, hvor der var 65 smittede.

Tallene for COVID-19 smittede går den rigtige vej i Kalundborg Kommune. Der er pt. 47 smittede inden for de sidste 7 dage, hvilket vil sige, at tallet er gået pænt nedad i forhold til for en uges tid siden, hvor tallet lød på 65. Der har været nogle nedlukninger af institutioner m.m., men ikke noget voldsomt ifølge Søren Ole Sørensen, der er direktør i Kalundborg Kommune med ansvar for sundhed.

TV-Kalundborg har tidligere skrevet om, at Rynkevangskolen har været lukket ned grundet COVID-19 smitte, og ligeledes er Vuggestuen Labyrinten pt. lukket ned resten af ugen grundet COVID-19 tilfælde. Men overordnet ser det fornuftigt ud i kommunen.

”Det ser rigtig fornuftigt ud nu, og der går den rigtige vej. Vi har haft nogle nedlukninger drypvis rundt omkring, men ikke noget vildt. Der har været noget på specialområde, og Rynkevangskolen har fx haft lukket lidt. Men der sker også det, at børnene bliver testet, og når der så har været en positiv, lukker man ned med det samme, men finder så ud af efterfølgende, når der bliver taget PCR tests, at det var falsk positiv, og at ingen er smittet. Dem har vi set nogle stykker af,” fortæller Søren Ole Sørensen.

Søren Ole Sørensen fortæller ligeledes, at der ingen indlagte er fra Kalundborg Kommune lige nu heller. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0