AnnonceLuk annonce
Restriktioner for idræt betyder ændrede planer

25-10-2020

Zumba hos TGU er blot en af mange idrætsgrene, der bliver ramt af det nye forsamlingsforbud grundet COVID-19. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den seneste udmelding på pressemødet fredag betyder nu, at forsamlingsforbuddet bremser idrætten for voksne fra på mandag. Forsamlingsforbuddet i Danmark bliver sænket fra 50 til 10 personer, men der bliver indført en udtagelse for idrætsaktiviteter for børn og unge under 21 år, hvor forsamlingsforbuddet fortsat vil være på 50. Undtagelsen betyder, at børn og unge forsat vil kunne dyrke deres idræt i idrætsforeningerne som i dag.

De nye restriktioner for at mindske COVID-19-smitten påvirker idrætten for personer over 21 år, da der fra mandag kun må være ti personer samlet. Dvs. at det fortsat er muligt at springe, klatre i ribbe, hoppe over buk og kaste med bolde for børn og unge, men for alle over 21 år bliver idræt med mange deltagere nu stoppet for en periode. Det meddelte Statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde fredag aften. 

Anna Mortensen, der er zumbainstruktør hos TGU fortæller, at det nye forsamlingsforbud fra mandag betyder, at de ikke kan træne zumba, som de plejer i Tømmeruphallen. Det er selvfølgelig trist, men det betyder ikke, at de slet ikke kan træne zumba.

”Lige nu venter vi på nye retningslinjer fra vores bestyrelse. Men vi ved, at vi må være ti personer på et hold, så umiddelbart er planen, at vi laver mindre hold, og forsøger at gøre, så det er de samme personer, der er på hvert hold. Derudover har vi planer om at lave to ekstra formiddagshold. Vi har forespurgt blandt de forskellige på holdene, og der er tilslutning til det. Endelig kan vi også træne zumba online igen, som vi gjorde i foråret,” fortæller Anna Mortensen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0