AnnonceLuk annonce
COVID-19: Plejehjem lukker ned for besøg af mere end én pårørende

18-11-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Plejecentret Jernholtparken er midlertidigt lukket ned for besøg af mere end én pårørende, da to beboere er konstateret COVID-19 positive.

Efter at to beboere er blevet konstateret COVID-19 positive på Jernholtparken, har Styrelsen for Patientsikkerhed vurderet, at plejehjemmet skal lukke ned for alle besøg udover nærmeste pårørende indtil videre.

Indtil der ikke mere er smitte, vil alle beboere og medarbejdere blive tilbudt podning, og ud fra disse test vurderer Styrelsen for Patientsikkerhed, hvornår det er forsvarligt at åbne plejecentret op igen for alle besøg.

”Det er en ulykkelig situation. Først og fremmest for de smittede og deres pårørende. Men også for de beboere og pårørende, der nu skal se ind i en periode, hvor beboerne kun har mulighed for at modtage besøg af én nær pårørende. Men vi lover, at vi kommer til at tage hånd om de ældre, og sørge for at de får så meget indhold i deres hverdag, som overhovedet muligt, imens besøgsadgangen er skåret ned til kun én person. I den forbindelse vil vi opfordre til, at familie og venner ”besøger” deres pårørende via fx smartphone og tablet. Det var en stor succes i foråret,” siger Karin Graff Gergelyffy, der er områdechef for Jernholtparken.

Det er stadig muligt at få fodpleje- og frisørbesøg samt besøg af en præst.

Plejehjemmet er i færd med at kontakte pårørende med henblik på at afklare, hvem der er besøgsperson til den enkelte beboer, og Kalundborg Kommune holder beboere, pårørende og ansatte orienteret om situationen på Jernholtparken, og melder ud så snart, der er noget nyt i situationen om besøg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0