AnnonceLuk annonce
CO2-neutrale træpiller med god klimasamvittighed

31-10-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Energi & Handel på Slagelsevej i Kalundborg kan nu tilbyde sine kunder en helt CO2 neutral træpille, Heatlets PremiumPlus.

”Der har jo været meget diskussion om hvorvidt træpiller er CO2 neutrale eller ej, når man brænder træ af, så frigiver det det samme CO2 som det brugte da træet voksede, så på den måde er det neutralt, men så kommer transporten, emballage og produktion som jo belaster regnskabet,” fortæller Klaus Mourits Erck Nielsen, indehaver af Kalundborg Energi & Handel.

Men nu kan Kalundborg Energi & Handel tilbyde kunderne en CO2 neutral træpille, Heatlets PremiumPlus, som udelukkende er produceret af certificeret bæredygtigt resttræ fra savværker.
Træ som oprindeligt stammer fra FSC®-certificeret bæredygtige skove.
Under produktion tørres træpillerne med 100 % klimavenlig energi. Energien kommer fra sol og biomasse, og træpillerne pakkes på fuldautomatiske maskiner, der kører på 100 % grøn strøm.  

Plastikposerne som træpillerne pakkes i, er udskiftet med klimavenlige poser, der er lavet af 80 % biobaseret materiale fra sukkerrør, og træpillerne transporteres kun i fyldte lastrum og uden omveje.

Heatlets, der producerer de CO2 neutrale træpiller, planter et træ i en dansk folkeskov for hver produceret palle træpiller.

Så nu er muligheden der altså for at påvirke klimaet så lidt som muligt når du opvarmer din bolig med træpiller.

Heatlets PremiumPlus leveres i 10 kg. poser hos Kalundborg Energi & Handel, Slagelsevej 239 B i Kalundborg.

Læs mere, KLIK HER


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0