AnnonceLuk annonce
Har ikke fortrudt springet til selvstændig erhvervsdrivende

13-10-2019

Christian Lundfald startede CL Multiservice for to år siden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er to år siden at Christian Lundfald sprang ud som selvstændig erhvervsdrivende med sit firma CL Multiservice, og det har han ikke fortrudt, der er masser af opgaver.

Som navnet CL Multiservice antyder, så tilbyder Kalundborgfirmaet en lang række af opgaver, men det er det grå anlægsarbejde som fylder mest, med etablering af indkørsler, terrasser, stengærde, støttemure og lettere entreprenørarbejde, men også træfældning og ridebaner er blandt de opgaver som CL Multiservice tager sig af.

Christian Lundfald er egentligt uddannet landmand og var ansat på en stor gård med grise, da han for to år siden tog springet og blev selvstændig, og det har han ikke fortrudt.

”På det tidspunkt hvor jeg tog springet og blev selvstændig, var der var stor efterspørgsel på det grå anlægsgartnerarbejde, og så kan jeg godt lide at stå med tingene selv og sætte mit aftryk på opgaven, og levere et godt arbejde til en tilfreds kunde, og så er det her mere håndværk end at passe grise,”  fortæller Christian Lundfald, som var i gang med at lave en helt ny indkørsel og kundeparkering i Raklev, da vi kikkede forbi.

Når opgaverne bliver for store til at Christian Lundfald selv kan klare dem, har har aftale med andre selvstændige som så købes ind til den enkelte opgave, så om det er stort eller småt, så er CL Multiservice klar til at løse opgaven.

CL Multiservice tilbyder i øvrigt 15% rabat i resten af oktober

Se mere på firmaets facebookside - klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0