AnnonceLuk annonce
Byvandring og foredrag om kunst i Kalundborg

10-03-2017

Biblioteksklubben inviterer til foredrag med Palle Bruun Olsen. Foto: Jens Nielsen

Biblioteksklubben inviterer til foredrag med Palle Bruun Olsen og byvandring med Peter Hermann.

Biblioteksklubben inviterer sine medlemmer til to spændende arrangementer i uge 13; nemlig et kunstforedrag med Palle Bruun Olsen d. 28. marts og en byvandring med Peter Hermann d. 31. marts

Palle Bruun Olsen: Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen

Palle Bruun Olsen holder et spændende foredrag om kunst og kunstnere på kalundborgegnen. Foredraget bliver i forbindelse med biblioteksklubbens klubmøde d. 28. marts. Palle Bruun Olsen inviterer på en spændende rejse rundt i kunsten på Kalundborgegnen med historier om kunstnere, deres værker og relationer gennem de seneste 200 år. Emner som Hellenerbevægelsen og den lokale kunstformidling vil også blive berørt.

Ved samme lejlighed vil biblioteksklubbens medlemmer have mulighed for at komme med forslag til kommende arrangementer og ture i klubregi.

Peter Hermann: Byvandring

Fredag d. 31. marts 2017 kl. 15 inviterer biblioteksklubben sine medlemmer med på byvandring i den gamle del af Kalundborg. Med udgangspunkt fra Esbern Snare-statuen går turen rundt i Højbyen, hen over Torvet, gennem de gamle gader Præstegade, Adelgade og Munkesøgade, besøg i Stenhuset i Præstegade, Vor Frue Kirke, by-modellen på Kalundborg Museum og Ruinparken. Deltagerne kommer tillige forbi Bispegården og Det Gamle Rådhus, går videre til resterne af Kalundborg Slot og slutter af foran Kalundborg Bibliotek med en kort fortælling om Kålund Kloster.

Baggrund

Biblioteksklubben blev stiftet i august 2015, og har netop rundet 2500 medlemmer.
Biblioteksklubben afholder kulturmøder, hvor medlemmerne er blevet taget med på råd om indholdet. Mange af de tilbud som Kalundborg Biblioteker har, udspringer på baggrund af dialog med klubbens medlemmer.

Praktiske oplysninger:

Begge arrangementer er kun for medlemmer af biblioteksklubben. Det er gratis at blive medlem, og man kan melde sig ind på kalundborgbib.dk/klub. Det er også her man tilmelder sig de to arrangementer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0