AnnonceLuk annonce
På jagt efter en ny instruktør

17-11-2019

Byspil i Gryden på Møllebakken 2018. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Amatør Teater (KAT) leder med lys og lygte efter en instruktør til det populære byspil, der spilles i Gryden på Møllebakken hver sommer. 

En instruktør til byspillet i 2020. Det er, hvad Kalundborg Amatør Teater (KAT) ønsker sig i julegave. Måske endda gerne som en tidlig julegave.

”Vi står desværre i den kedelige situation, at ingen af vores egne faste instruktører kan byde ind på byspil 2020 – de har alle gøremål enten privat, arbejds- eller uddannelsesmæssigt, der gør, at de ikke kan byde ind på byspil 2020,” fortæller Klaus Ødegaard, der er næstformand i KAT og instruktør på dette års byspil, og fortsætter:

”Det er ikke fordi, der mangler interesse for at sætte stykker op, hverken i KATs eget teater i Nygade eller i Gryden. Byspil i 2021 er der planer for, ligesom det øvrige repertoirer for de kommende to sæsoner i KAT er ved at være lagt.”

Byspillet 2020 bliver måske ikke

I KAT håber man, at en instruktør melder sig snarest. De lover til gengæld et stærk team og erfarne kræfter, der bakker en instruktør op. 

”Finder vi ikke en instruktør til det kommende år Byspil, kan det være, at vi må holde et års pause i gryden,” siger Klaus Ødegaard.

Brænder man for teater, og går med en lille instruktør i maven, kan man kontakte KAT med sine idéer til byspil 2020. Derudover skal bestyrelsen, i begyndelsen af december, lægge linjen for opsætninger af foreningens samlede repertoirer for de kommende tre år, 
Har man spørgsmål og/eller idéer, kan man kontakte formand Jakob Hedeboe jhedeboe@gmail.com eller næstformand Klaus Ødegaard klaus@klausoedegaard.dk hurtigst muligt. For at få de seneste nyheder, kan man også tilmelde sig nyhedsbrevet/Info-Kat på www.KAT-kalundborg.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0