AnnonceLuk annonce
Byggeri i Klosterparken er nu blevet synliggjort

16-07-2021

På den store planche der er opsat i Klosterparken kan borgerne blive klogere på hvor der eventuelt skal bygges otte punkhuse. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune har nu gjort det nemmere for borgerne at danne sig et indtryk at et måske kommende byggeri i Klosterparken.

Kalundborg Kommune har indgået en rammeaftale med AP Pension om at kunne stå for byggeri i Kalundborg og udvikle hele bymidten.

Byudviklingsprojektet er inddelt i fire områder, med opførelsen af otte punkthuse i den øverste del af Klosterparken, som første projekt.

I den forbindelse har Kommunalbestyrelsen sendt en ny lokalplan i høring omhandlende netop Klosterparken bag Kalundborg Gymnasium og Kålundkloster.

Der har været mange kommentarer på de sociale medier om byggeri i Klosterparken, mange af kommentarerne har præg af, at borgerne ikke er nok informeret om projektet og hvor der i det hele taget skal bygges, men det har Kalundborg Kommune nu rådet bod på.

Kommunens medarbejdere har netop opsat et stort skilt i Klosterparken bag Kålundkloster med et luftfoto af området, hvor de otte punkthuse som ønskes opført er tegnet ind.

På den måde kan borgerne bedre danne sig et indtryk af hvor der eventuelt skal bygges når man kan stå i Klosterparken, se på den store planche og samtidig sammenligne med de omkringliggende bygninger.

Borgermøde

Kalundborg Kommune har inviteret til borgermøde om byggeri i Klosterparken. Hensigten med mødet er at gøre borgerne klogere på 1. etape af byggeprojektet i Kalundborg Midtby.  

Borgermødet foregår den 11. august kl. 19 – 21 i Kalundborg Hallerne, Hal 1. Mødet kommer til at handle om byggeriet, der skal ligge i den øvre ende af Klosterparken. Alle interesserede borgere er velkomne. På mødet vil der blive mulighed for at høre mere om projektet, debattere og få svar på spørgsmål om byggeriet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0