Byggeri af 62 feriehuse i strandkanten er i gang

Af Jens Nielsen

Opførelsen af 62 feriehuse i strandkanten ved Mullerup Strand er nu gået i gang. Påskelørdag er der åbent hus på byggepladsen.

I første række på Mullerup Strand er firmaet Maycon gået i gang med at opføre 62 eksklusive feriehuse.

En stor del af de 350 betonpæle, som det der skal blive til Mullerup Strandhuse, med Skipperkroen som nærmeste nabo. er allerede banket ned i jorden.

De 62 feriehuse er nu sat til salg, og påskelørdag afholdes der åbent hus i den opstillede salgspavillon på havnen i Mullerup, hvor der er mulighed for at høre mere om det spændende projekt og måske allerede nu reservere et af feriehusene.

De 62 feriehuse er 53 kvadratmeter som de mindste og 73 som de største, hvor de største opføres i to plan.

Feriehusene er benævnt henholdsvis Strandhusene og Havnehusene efter placering på grunden på Mullerup Strand.

Moderne feriehuse i bæredygtig kvalitet

De arkitekttegnede ferieboliger i Mullerup Strandhuse opfylder alle de krav, der stilles til et fremtidssikret hus. Samtidig tager selve indretningen højde for, at hver eneste kvadratmeter udnyttes til glæde for de mange familier og seniorer, der kommer til at eje og/eller benytte feriehusene. Alle strandhusene opføres som træhuse i høj kvalitet og bygges i gode bæredygtige materialer.

Der er sørget for indretningen

Indretningsarkitekter har indrettet ferieboligerne, så de er lige til at flytte ind i. Huset er indrettet med gedigne designermøbler, og inventarlisten rummer alt, det man skal bruge for at få en dejlig ferie.

Priserne på feriehusene begynder ved lige knapt 2 mio. kr.

Del